klap Brijder menu uit
afbeelding 1
afbeelding 2
afbeelding 3
afbeelding 4

Voorlichting

Je kunt bij ons terecht voor betrouwbare informatie over alcohol, drugs, tabak, gokken en gamen. We geven ook advies. Over je eigen gebruik, of dat van iemand anders. Stel ons je vraag.

Misschien ben je ons Unity team tegen gekomen op een feest of in het uitgaansleven. Unity bestaat uit jongeren die getraind zijn in voorlichting geven over uitgaansdrugs. Ze gaan zelf ook uit, dus weten precies waar je het over hebt. Je vindt ons verder op scholen en op spreekuren.

Gebruik je drugs? Laat het dan testen op een van onze testpunten. Lees precies hoe drugs werken en hoe je risico's beperkt op drugsinfoteam.nl.

Wil je een afspraak of een voorlichting? Neem contact met ons op. 

Kinderen van verslaafde ouders

Naast een gesprek, kun je meedoen met een groep. Groepen voor kinderen van verslaafde ouder(s) en voor kinderen van ouder(s) met psychiatrische problemen: KOPP/KVO-groepen. Verhalen uitwisselen en ontdekken dat je niet de enige bent, is een belangrijk doel van de groepen. De groepen worden ingedeeld naar leeftijd: 8-12 jaar, 12-16 jaar, 16-18 jaar en 18+. Wil je je aanmelden voor een groep? Dat kan via het formulier.